Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

23 ВЕР

Розвиток громад припиняється. Гроші на соціально-економічний розвиток окремих регіонів мають бути повернені до держбюджету

6 вересня Міністерство фінансів надало доручення Держказначейству призупинити проведення видатків місцевих бюджетів по субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій. Крім того, Мінфін доручив Казначейству отримати згоду місцевих фінансових органів на відкликання раніше відкритих асигнувань. Якщо говорити простими словами, це означає призупинення виділення грошей місцевим бюджетам (призначення яких – розвиток медицини, освіти, формування інфраструктури ОТГ тощо).  

Читати
20 ВЕР

Фінансові установи більше не зможуть вказувати у рекламі неправдиві відсоткові ставки

Сьогодні Україна стала 120 державою у світі, де права споживачів фінансових послуг захищені законом. Законодавство України приведено у відповідність з міжнародними практиками і директивами ЄС – Верховна Рада підтримала законопроект1085-1 "Щодо захисту прав споживачів фінансових послуг".

Читати
13 ВЕР

Ринок небанківських фінпослуг зміниться. Верховна Рада прийняла закон про СПЛІТ

Руслан Демчак: "Вітаю фінансовий ринок із прийняттям закону про СПЛІТ (законопроект1069-2 про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення функцій з державного регулювання ринків фінансових послуг)".

Читати
25 ЛИП

Звернення Руслана Євгенійовича Демчака

Хочу подякувати всім, хто підтримав мене на виборах. Всім, хто вірив, підтримував і допомагав останні чотири з половиною роки!

Читати
17 ЛИП

Руслан Демчак: Я щиро бажаю змін для моєї країни і народу!

Звернення Руслана Євгенійовича Демчака до земляків.

Читати
16 ЛИП

Руслан Демчак: Відпустку вихователів збільшили із 42 до 56 днів

На останньому зсіданні уряду Кабмін ухвалив постанову відповідно до якої відпустку вихователів дошкільних навчальних прирівняли до відпустки вчителів.

Читати
16 ЛИП

Руслан Демчак: Культура та духовність, в моєму розумінні, – це коли країна розвиває свою національну самобутність, наші українські духовні традиції.

Читати
12 ЛИП

Руслан Демчак: Я за те, щоб у власників земельних паїв не забирали право на власність, адже це норма, що зазначена у Конституції України

Пріоритетом розвитку аграрного сектора є розвиток фермерських господарств, малих та середніх виробників сільськогосподарської продукції. Землі, розташовані за межами населених пунктів (крім тих, де розташовані державні об’єкти), мають перейти до комунальної юрисдикції. Вони повинні стати предметом відповідальності місцевих громад та економічним інструментом їхнього розвитку.

Читати
11 ЛИП

Руслан Демчак: Інформаційна безпека країни має базуватись на принципах дотримання балансу інтересів особистості, суспільства та держави

Новина про скандальний телеміст, сколихнула суспільство і ще раз довела, що основою інформаційної політики держави в першу чергу повинен бути захист її інформаційного простору, від антиукраїнської пропаганди та гібридної інформаційної війни. Ситуація повчальна. Адже цей заклик прозвучав саме зараз. Російська Федерація перевіряє нашу реакцію.

Читати
10 ЛИП

Очистити річку Рось від хімікатів можна було в лічені години

Якби у машині, що впала у річку Рось знаходились сорбенти та інші відповідні засоби спрямовані на обмеження важких наслідків аварії, то мінімізацію наслідків виливу пестицидів могли здійснити за кілька годин працівники ДСНС та Національної поліції.

Читати

 

1
...
5 6 7 8 9
...
33